Signify is een wereldspeler van formaat met klanten in ruim 70 landen. Dat levert een grote uitdaging op: hoe haal je het maximale uit al deze klantdata en bouw je aan een 360-graden klantprofiel zodat je online, gepersonaliseerd met klanten kunt communiceren? Customer Data Platform BlueConic bleek de oplossing.

De uitdaging van Signify

De personalisatie van verschillende online kanalen staat voorop bij Signify. Want iedere klant verdient een perfecte online customer experience. Maar om iedere bezoeker als individu te behandelen is nogal een uitdaging wanneer je wereldwijd opereert.

Hoe ga je om met alle gefragmenteerde gegevens binnen de organisatie? En wat doe je aan de handmatige classificatie van de 37.500 jaarlijkse online verzoeken die binnenkomen en zorgen voor lange doorlooptijden?
 

Customer Cases _ Signify
Customer Cases close _ Signify

De oplossing voor Signify

Met BlueConic wordt data verzameld voor de creatie van rijke profielen en de bouw van een Single Customer View. De inzichten vanuit deze profielen worden ingezet voor het vergroten van het e-mailmarketingbereik en productaanbevelingen.

Bovendien
dragen ze bij aan Account Based Marketing door ze te koppelen aan Signify’s bestaande masterdata. AI bleek ideaal voor de automatische classificatie en het doorzetten van de online vragen.
 

Download de Engelstalige case en ontdek hoe Signify

  • Voor 50 landen inzicht heeft gecreëerd in klantgedrag en interesses op basis van 256 data-attributen 
  • Slimme AI-oplossingen heeft gebouwd om de online customer experience te verbeteren én efficiency te realiseren 
  • Meer dan 160.000 online profielen hebben gekoppeld aan bestaande account masterdata 
Download Asset

Download case